top of page

Villa Christinen yleiset tilat pitävät sisällään yläkerran 7 huonetta, 2-4 hengelle. Keskikerroksessa on talon n. 80m2 sali ja alakerrassa sijaitsevat ruokasali, sauna ja saunakammari. Jaetut WC- ja suihkutilat (yht. 6 kpl) sekä oleskelutilat sijaitsevat kaikissa kolmessa kerroksissa. Keskikerroksen huoneistossa on oma WC ja kylpyhuone. Salin huonekalut voidaan järjestää monipuolisesti, esimerkiksi jakaa sohvaryhmällä tai tyhjentää kokonaan, jolloin se soveltuu tilaa vaativiin aktiviteetteihin. Majoitushuoneisiin voi myös saada lisävuoteita ja salia voi myös käyttää lattiamajoitukseen.

 

Yläkerran majoitushuoneiden lisäksi voit varata myös oman n. 50m2 huoneiston, joko yksittäisille vieraille tai lisätilana ryhmille.
 

Piharakennuksessa on perinteinen puulämmitteinen sauna ja ruokasalin yhteydessä on terassi ja iso nurmikenttä, joka soveltuu hyvin ryhmätoimintaan ja ulkoleikkeihin.

 

Lapsille ja lapsiperheille löytyy paljon ulkoleikkimahdollisuuksia; metsäpuisto, jossa on keinuja, liukumäki, tramppliini, kiipeilyköysiä, puumaja, hiekkalaatikko leluineen, puuhevosia, palloja ja ulkopelejä. Talon viereisessä metsässä vieraat voivat myös nauttia marjojen ja sienten poimimisesta sesongin mukaan.

bottom of page