Majoitus ihanassa maalaismaisemassa ei ole Villa Christinen ainoa erikoisuus. Pystymme tarjoamaan erilaisia elämyksiä sekä majoituksen yhteydessä että erillisenä palveluna.

Kenties haluaisitte nauttia puulämmitteisen saunan löylyistä tai paljun lämmöstä? Vai olisiko ohjattu seikkailu ulkoilmassa mieluisampi aktiviteetti? Meiltä saatte palveluita niin mielenrauhan löytämiseksi kuin liikkeellä pysymiseksi.

Ryhmät

Ryhmät

Villa yksityisessä käytössä, jolloin ryhmällä on sekä majoitus- että yleiset tilat eksklusiivisessa käytössään: 450-800€ / vrk, riippuen ryhmän koosta ja majoituksen pituudesta. Olkaa yhteydessä ja kertokaa mitkä ovat ryhmänne tarpeet tarjousta varten!

Yksittäiset vieraat

Yksittäiset vieraat

Yhden hengen huone 50€ Kahden hengen huone 90€ Kolmen hengen huone 120€ Neljän hengen huone 150€ Lisäsänky 25€ Lisäpatja 20€ Hintoihin sisältyy aamiainen kesäkausina (touko-elokuu). Talvikaudella (syys-huhtikuu) aamiainen 10€/henkilö. Useamman yön varauksissa edullisempi vuorokausihinta.

Palju

Palju

Puulämmitteinen palju, täytettynä ja lämmitettynä: 3-5h 150€ Vappu/juhannus/uusi vuosi 3-5h 250€ Saman veden uudelleenlämmitys (esim. seuraavana päivänä) 50€ (vappu/juhannus/uusi vuosi 100€)

Sauna

Sauna

Puulämmitteinen sauna (saunassa suihku): Perushinta 20€ + 5€/henkilö Sähkösauna: Perushinta 5€ + 5€/henkilö

Pyörät

Pyörät

Polkupyörät: 12€ / 3 h 20€ / 6 h 23€ / vrk Sähköpyörä lasten perävaunulla: 30€ / vuorokausi 60€ / 3 vuorokautta

Kajakit

Kajakit

Kaksi kajakkia läheisellä rannalla Gennarbyvikenillä: 25€ / kajakki / 3h 40€ / kajakki / vuorokausi

Catering ja tapahtumat

Catering ja tapahtumat

Valmistamme monipuolista kasvisruokaa omassa keittiössämme, rakkaudella ja kunnioituksella myös vaativia erikoisruokavalioita kohtaan.

Luontopalvelut

Luontopalvelut

Teemme yhteistyötä paikallisten eräoppaiden kanssa, jotka tarjoavat mm. vaellusretkiä, ruoanlaittoa avotulella ja ötökkäsafareja lapsille ja lastenmielisille. Olkaa yhteydessä, niin voimme räätälöidä sopivan paketin tarpeitanne varten.

Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalvelut

Klassinen hieronta 55€/60 min (2 peräkkäistä tuntia -5%, 3 peräkkäistä tuntia -10%) Personal Training 50€/60min Pilates 60€/60min (enint. 7 hlöä) Kuntopiiri 60€/50min (enint. 6 hlöä)

  • White TripAdvisor Icon
  • Facebook

© Villa Christine 2020