Majoitus ihanassa maalaismaisemassa ei ole Villa Christinen ainoa erikoisuus. Pystymme tarjoamaan erilaisia elämyksiä sekä majoituksen yhteydessä että erillisenä palveluna.

Kenties haluaisitte nauttia puulämmitteisen saunan löylyistä tai paljun lämmöstä? Vai olisiko ohjattu seikkailu ulkoilmassa mieluisampi aktiviteetti? Meiltä saatte palveluita niin mielenrauhan löytämiseksi kuin liikkeellä pysymiseksi.

Ryhmät

Ryhmät

Talo ryhmän yksityisessä käytössä, jolloin ryhmällä on pääsy kaikkiin yleisiin tiloihin sekä majoitustiloihin: 480-820€ / vuorokausi, riippuen ryhmän koosta ja majoituksen pituudesta. Olkaa yhteydessä ja kertokaa mitkä ovat ryhmänne tarpeet tarjousta varten!

Yksittäiset vieraat

Yksittäiset vieraat

Yhden hengen huone 50€ Kahden hengen huone 80€ Kolmen hengen huone 110€ Neljän hengen huone 140€ Lisäsänky 25€ Lisäpatja 20€ Hintoihin sisältyy aamiainen kesäkausina (touko-elokuu). Talvikaudella (syys-huhtikuu) aamiainen 10€/henkilö. Useamman yön varauksissa edullisempi vuorokausihinta.

Palju

Palju

Puulämmitteinen palju, täytettynä ja lämmitettynä: 3-5h 150€ Vappu/juhannus/uusi vuosi 3-5h 250€ Saman veden uudelleenlämmitys (esim. seuraavana päivänä) 50€ (vappu/juhannus/uusi vuosi 100€)

Sauna

Sauna

Puulämmitteinen sauna (juoksevalla vedellä n. huhti-lokakuu): Perushinta 20€ + 5€/henkilö Sähkösauna: Perushinta 5€ + 5€/henkilö

Pyörät

Pyörät

Polkupyörät: 12€ / 3 h 20€ / 6 h 23€ / vrk Sähköpyörä lasten perävaunulla: 30€ / vuorokausi 60€ / 3 vuorokautta

Kajakit

Kajakit

Kaksi kajakkia läheisellä rannalla Gennarbyvikenillä: 25€ / kajakki / 3h 40€ / kajakki / vuorokausi

Catering ja tapahtumat

Catering ja tapahtumat

Luontopalvelut

Luontopalvelut

Teemme yhteistyötä paikallisten eräoppaiden kanssa, jotka tarjoavat mm. vaellusretkiä, ruoanlaittoa avotulella ja ötökkäsafareja lapsille ja lastenmielisille. Olkaa yhteydessä, niin voimme räätälöidä sopivan paketin tarpeitanne varten.

Mentaalivalmennus

Mentaalivalmennus

© Villa Christine 2019

  • White TripAdvisor Icon
  • Facebook