top of page

Majoitus ihanassa maalaismaisemassa ei ole Villa Christinen ainoa erikoisuus. Pystymme tarjoamaan erilaisia elämyksiä sekä majoituksen yhteydessä että erillisenä palveluna.

Kenties haluaisitte nauttia puulämmitteisen saunan löylyistä tai paljun lämmöstä? Vai olisiko ohjattu seikkailu ulkoilmassa mieluisampi aktiviteetti? Meiltä saatte palveluita niin mielenrauhan löytämiseksi kuin liikkeellä pysymiseksi.

Ryhmät

Ryhmät

Villa yksityisessä käytössä, jolloin ryhmällä on sekä majoitus- että yleiset tilat eksklusiivisessa käytössään: 450-800€ / vrk, riippuen ryhmän koosta ja majoituksen pituudesta. Olkaa yhteydessä ja kertokaa mitkä ovat ryhmänne tarpeet tarjousta varten!

Yksittäiset vieraat

Yksittäiset vieraat

Yhden hengen huone 70€ Kahden hengen huone (twin/double) 100€ Kolmen hengen huone 130€ Neljän hengen huone 160€ Yksityinen huoneisto omalla wc:llä, suihkulla ja keittiöllä: Yhden hengen huoneisto 90€ Kahden hengen huoneisto 120€ Kolmen hengen huoneisto 150€ Neljän hengen huoneisto 180€ Lisäsänky 30€ Lisäpatja 20€ Hintoihin sisältyy aamiainen heinäkuussa. Talvikaudella aamiainen + 10€/henkilö vain erikseen sovittaessa.

Palju

Palju

Puulämmitteinen palju, täytettynä ja lämmitettynä: 3-5h 150€ Vappu/juhannus/uusi vuosi 3-5h 250€ Saman veden uudelleenlämmitys (esim. seuraavana päivänä) 50€ (vappu/juhannus/uusi vuosi 100€)

Sauna

Sauna

Puulämmitteinen sauna (saunassa suihku): Perushinta 20€ + 5€/henkilö Sähkösauna: Perushinta 5€ + 5€/henkilö

Pyörät

Pyörät

Polkupyörät: 12€ / 3 h 20€ / 6 h 25€ / vrk 48€ / 2 vrk 70 € / 3 vrk E-pyörä: 280€ / 5 vrk

Kajakit

Kajakit

Kaksi kajakkia läheisellä rannalla Gennarbyvikenillä: 25€ / kajakki / 3h 40€ / kajakki / vuorokausi

Catering ja tapahtumat

Catering ja tapahtumat

Valmistamme monipuolista kasvisruokaa omassa keittiössämme, rakkaudella ja kunnioituksella myös vaativia erikoisruokavalioita kohtaan.

Luontopalvelut

Luontopalvelut

Teemme yhteistyötä paikallisten eräoppaiden kanssa, jotka tarjoavat mm. vaellusretkiä, ruoanlaittoa avotulella ja ötökkäsafareja lapsille ja lastenmielisille. Olkaa yhteydessä, niin voimme räätälöidä sopivan paketin tarpeitanne varten.

Wellness Services

Wellness Services

We offer high-quality wellness services e.g. massage and other physical treatments by local professionals. Contact us and ask for our services!

bottom of page